Qui som?

Què és l’Hotel Elèctric?

Col·lectiu dedicat a la promoció i divulgació de la cultura cinematogràfica des del territori.

Organitzem projeccions, cinefòrums i cursos amb l’objectiu d’obrir espais de debat i intercanvi d’idees i coneixements al voltant del cinema i l’àudiovisual.

Organitzem el Mercat del Film, jornada de projeccions i debat al voltant de l’audiovisual local.

Fem cursos i tallers de cinema.

Gestionem la plataforma 2.0 #CinemaCatala a Facebook i Twitter

Acostem el cinema a l’escola.

Donem suport i difusió als creadors locals.

I sobretot, gaudim del cinema!

 

Qui hi ha al darrere?

Jesús Gonzàlez Notario

Mestre i historiador de l’art.
Twitter: @jesusgonnot
Blog: Mesmestimoledison

Co-fundador del col·lectiu de cinema Hotel Elèctric. Editor del programa de ràdio Banda Sonora i col·laborador habitual en el programa d’actualitat cinematogràfica Son al cine de Mataró Ràdio i al magazine Viu la Vida de Mataró Ràdio, així com al magazine Última Sessió, que produeix M1TV i s’emet a totes les emissores de La Xarxa. Escriu crítica de cinema al mensual Tribuna Maresme. Ha col·laborat a La fàbrica, d’M1TV, i ha estat programador de la Mostra de Cinema de Nous Realitzadors de Mataró des de l’any 1995. És membre de l’Associació Catalana de Crítics i Escritors Cinematogràfics, membre de les associacions Filmat i Recicladora cultural (que ha programat diversos cinefòrums al Casal de Barri de Les Esmandies), i ha format part del jurat del festival Festimatge de Calella. Ha participat als curtmetratges ‘Hand’s Life’ de Ramon Lázaro i Alex Manzanares, i ‘Egészségügyi’, de Procêssus Creatius. És l’administrador de la pàgina de l’Albert Serra al Facebook i codinamitzador de les pàgines de #CinemaCatalà a Facebook i Twitter. Escriu al blog Mesmestimoledison(mesmestimoledison.wordpress.com).

Com a mestre, ha col·laborat en diversos projectes audiovisuals d’àmbit escolar i és coautor del llibre ‘Llegim’ per iniciar els infants i joves en la lectura. Actualment fa classes d’educació infantil a l’escola Camí del Mig de Mataró. A més, és llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona.

Judith Vives Bellalta

Llicenciada en Comunicació Àudiovisual (UAB), consultora de comunicació i periodista col·legiada.
twitter: @judithvives
blog: judithvives.wordpress.com

Co-fundadora del col·lectiu de cinema Hotel Elèctric. Escriu sobre cinema al portal Núvol.com i a la Revista Valors, entre d’altres mitjans. Col·labora amb La Casa Elizalde de Barcelona fent cursos i tallers de cinema. Ha col·laborat en l’organització de la Mostra de Cinema de Nous Realitzadors de Mataró. Membre de l’Associació Catalana de Crítics i Escritors Cinematogràfics. Ha format part del col·lectiu Recicladora Cultural que organitza cinefòrums i activitats de difusió del cinema, i ha col·laborat als programes Última Sessió d’m1tv i Sonalcine de Mataró Ràdio. Ha format part dels jurats dels festivals Fascurt del Masnou i Festimatge de Calella. En cinema, apareix als curtmetratges ‘Hand’s Life’ de Ramon Lázaro i Alex Manzanares, i ‘Egészségügyi’, de Procêssus Creatius, i al film “Soneto nocturo”, de Francesc Alarcón. Escriu sobre cinema al seu blog i anteriorment a Espai Isidor (espaiisidor.blogspot.com) i és codinamitzadora de les pàgines de #CinemaCatalà a Facebook i Twitter.

En un altre àmbit, treballa com a consultora de comunicació oferint serveis de creació de continguts, redacció creativa, relació amb els mitjans i gestió de xarxes socials i és impulsora de BATECS Comunicació. Ha fet classes de Periodisme Digital al Grau de Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus. Com a periodista, col·labora en diversos mitjans (Via Empresa, Descubrir Catalunya, etc), ha estat corresponsal d’El País, La Vanguardia i Europa Press i directora del setmanari Capgròs i el digital Capgròs.com, on també va publicar crítiques de cinema. També és una de les promotores de la tertúlia literària en català a twitter Llegim i Piulem.